Rreth nesh

Pishinat

I vetmi AquaPark në Shqipëri, Kosovë, me një sipërfaqe prej 20,000 m2, një vend fantastik për të gjithë familjen. Një univers i fantazisë dhe aventurës. Adrenalinë, ndjesi, shpërthim emocionesh dhe një eksperiencë unike

Galeria

Bari &
Restoranti

In the Aquapark you will find 4 pools with a depth of 0.4m to 2m and 7+ slides, along with parking, showers, toilets, lockers, deckchairs and umbrellas, all included in the entrance ticket.

And if you’re hungry, our Restaurant is ready to serve your stomach the best delicacies and freshest food of the area.

Na kontaktoni